Weegschaal met waterfles en handdoek

Bepaal zelf wat je betaalt!

Wat betekent dit?

Vanuit mijn overtuiging dat beweging voor iedereen een gunstige uitwerking kan hebben, wil ik dan ook voor iedereen toegankelijk zijn. Ik besef dat de doelgroep waar mijn passie ligt vaak te maken heeft met inkomstenderving. Daarom heb ik gekozen voor het concept ‘Je bepaalt zelf wat je betaalt’.

Aan het einde van de maand ontvang je een blanco factuur, met daarop de afspraken die we in die maand hebben gehad. Na ontvangst kun je zelf bepalen wat de waarde van de begeleiding voor jou is geweest en wat je kunt missen. 

Indien je het lastig vindt een bedrag te bepalen, dan kunnen we dit gezamenlijk bespreken. We komen er altijd uit. Als je het prettiger vindt om wel vooraf (of tijdens het traject) een vaste prijs af te spreken, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Om via dit concept te kunnen werken bied ik naast Medisch Fitness ook massages aan. Dit geeft mij een basis inkomen waardoor ik ook in de toekomst mensen uit deze doelgroep met beperkte financiële mogelijkheden hopelijk kan blijven ondersteunen om te trainen en bewegen.
Op dit moment ben ik nog bezig met mijn opleiding voor Sportmasseur.
Ik heb een studentlidmaatschap bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Na afronding van mijn opleiding ontvang ik mijn officiële licentie.

Voor de thuistrainingen geldt op dit moment een maximale reisafstand van 20 km vanaf Heerenveen.

Prijzen massage

Voor massages* reken ik wel vaste prijzen:
€ 20,00 voor 30 minuten; strippenkaart voor 5 massages € 90,00: een behandeling van een probleemgebied, bijvoorbeeld een kuit of bovenbeen. Of een ontspanningsmassage van de rug.
€ 30,00 voor 45 minuten; strippenkaart voor 5 massages € 135,00: zoals de massage van 30 minuten met een korte ontspanningsmassage van rug en schouders
€ 40,00 voor 60 minuten; strippenkaart voor 5 massages € 175,00: Massage van de rug en schouders met een intensievere massage van een probleemgebied zoals bovenbeen, kuit of borst.
* De losse massages vinden uitsluitend op de locatie in Heerenveen plaats; Coehoorn van Scheltingaweg 1 (BNK state; ingang 1B).